Cookies og dit privatliv

Cookies:

Vi bruger Google Analytics på denne side, og indsamler derved informationer om dig og alle andre besøgende. Det gør vi for at kunne forbedre hjemmesiden, da vi derved får en bedre forståelse af hvordan vores kunder bruger den.

Nødvendige funktionelle cookies:
Disse cookies er automatisk sat. Hvis du ikke vil videregive informationer til google, kan du desværre ikke benytte siden. Listen er sidst opdateret 13/5 2019

Navn: _ga
Udbyder: Google Analytics
Formål: Registrerer dit besøg og hvilke undersider du benytter
Udløb: 2 år

Navn: _gid
Udbyder: Google Analytics
Formål: Registrerer anonym information om din brug af siden og undersider.
Udløb: 24 timer

Navn: wordpress_test_cookie
Udbyder: Denne hjemmeside
Formål: Bruges til at registrere om du har accepteret vores cookiebrug og privatlivspolitik
Udløb: aldrig

Privatlivspolitik:

Nedenstående punkter gælder brugen af denne hjemmeside og undersider.

Private oplysninger 
Oplysninger du selv afgiver, som dit navn, din adresse eller dit telefonnummer – beskyttes i overensstemmelse med Persondataforordningen af 25. maj 2018. Alle anbefalinger fra Datatilsynet og FDIM følges nøje.

Informationsdeling
Vi videregiver kun dine oplysninger til samarbejdspartnere i tilfælde, hvor det er nødvendigt for at kunne levere relevante produkter eller oplysninger. Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, medmindre du selv udtrykkeligt giver os lov (via din accept af cookies).

Oplysningerne bruges til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af hjemmesiden. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter og siden generelt.

Kontakt vedr. personoplysninger 
Har vi registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, eller ønsker du blot adgang til de oplysninger, som er registreret om dig, skal du rette henvendelse på bolette.gaia@gmail.com.  Du har mulighed for at få indsigt i hvilke informationer, der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataforordningen af 25. maj 2018.

Beskyttelse af personoplysninger 
Dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Dataoverførsler via internettet kan være usikre. Derfor kan der være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver altså dine personlige oplysninger på eget ansvar.