Brands

 

Allergica A/S

Allergica
Vi har en stor del af sortimentet på hylderne, også udvalgte organmidler fra Vala. Der kan bestilles fra det øvrige sortiment, som vi får hjem to gange ugentlig.  

Billedresultat for aurion

Aurion
Vi er glade for at kunne tilbyde vore kunder frisk brød, mel og grødblandinger fra AURION. Vi får leveret brød fredag – bagt torsdag. Bestil derfor dit brød senest tirsdag – eller kig forbi fredag og se, om vi har noget i overskud.
Det er mange år siden nu, at Jørn og Inger åbnede bageriet i Hjørring i 1974. Dengang som nu går de to ildsjæle ikke på kompromis med kvaliteten. En del af sortimentet er i DEMETER* kvalitet, men også til den del af produktionen, der er økologisk, er kravene større end sædvanligt.
* Biodynamisk; hvilket bl.a. indebærer 7 års dyrkning af jorden uden gift og andre noget strengere krav end til alm. ØKO

 

Dalens olie

Dalens Olie
Et lækkert hudplejeprodukt med mange anvendelsesmuligheder. Se bare hvad brugerne deler af erfaringer i gæstebogen på deres hjemmeside.
Meget interessant lille tilføjelse er det, at opskriften kommer fra Edgar Cayce også kaldet “Den sovende profet”

Mikaka.dk

Mikaka Skincare
Mikaka er et forholdsvist nyt familieproduceret dansk mærke. Kvaliteten er lækker, serien enkel og der er tænkt over økologi og bæredygtighed hele vejen igennem fra emballage til ingredienser.

Billedresultat for sandstone makeup

Sandstone Scandinavia
Sandstone  er make-up i meget fin kvalitet til rimelige priser men vigtigst af alt, så tåles den rigtig godt af de allerfleste.
Vi forhandler udvalgte produkter hovedsageligt til brug omkring øjnene, da det jo er her, man er ekstra sart.
Serien er nemlig fri for kendte allergener, parfume, parabener og æteriske olier.
En stor del af produkterne er testet og godkendt af Allergy Certified, og de resterende produkter er i gang med at blive testet.

Antistrålingsudstyr og jordforbindelse
Den mere og mere omfattende trådløse teknologi har konsekvenser for vores helbred. Har dit barn f.eks. hovedpine efter at have været i skole…………
Her kan du læse om Energy Dots, som vi forhandler i butikken.

Billedresultat for energydots
Radicover - Effektiv beskyttelse mod mobilstråling

Har du en god jordforbindelse?  Læs artiklen fra Naturli’ og bliv klogere på hvad DET egentlig betyder. På Barfodet.dk kan du købe sengetøj og andet udstyr til at få denne jordforbindelse som også kaldes Earthing.