Pakke og adventskalender

Drømmer du om at glæde dine kære med små, lækre håndplukkede overraskelser i december?

Men synes du ikke rigtig du har tiden til at udvælge og indpakke 4 eller 24 overraskelsespakker?

Så skal du vide at vi i Det grønne hjørne som noget helt nyt tilbyder at stå for det hele for dig. Nemmere bliver det ikke at lave en kalender med personlige udvalgte gaver.

Det eneste du skal gøre, er:

1) at bestille en advents- eller pakkekalender hos os 1 til 2 dage* før den skal bruges

2) fortælle hvor mange penge den skal koste**

3) sætte kryds ved hvilken type indhold der skal være i pakkerne i kalenderen.

Så ordner vi resten, og du skal blot sørge for at levere den færdige kalender til den heldige modtager.

Du kan jo også bestille en til dig selv, hvis du trænger til lidt forkælelse og overraskelse 🙂

Når du bestiller en pakke- eller adventskalender hos os, beder vi dig tage stilling til, hvilket slags indhold du ønsker i kalenderen ud fra en liste som vi har skrevet: Skal den fx indeholde krystaller, shampoo, ansigtscreme, rengøring, bæredygtige produkter, produkter med eller uden duft, englekort, kaffe, te, bolsjeudstyr? Og skal indholdet fx passe til en mand/kvinde, ung/gammel, nybagt forælder, manden der har alt,  lige flyttet hjemmefra, veganer, den minimalistiske, den spirituelle?

* Adventskalenderen kan bestilles fra dag til dag, således at den kan afhentes efter kl. 15 dagen efter at du har bestilt den. Pakkekalenderen skal du bestille, min 48 timer før du ønsker at hente den.

** Vi laver pakkekalendre og adventskalendre i alle prisklasser, men for pakkekalendre, hvori værdien af produkterne er under 1000 kr., betaler du 200 kr for at vi udvælger og indpakker de 24 gaver, og for adventskalendre, hvori værdien af produkter er under 600 kr., betaler du 75 for at vi udvælger og indpakker de 4 gaver.”